nieuws

Uitnodiging conferentie 'Competitie in het onderwijs'

9 maart 2011

Op 24, 25 en 26 maart vinden de (halve) finales plaats van Skills Talents, de teamvakwedstrijden voor laatstejaars vmbo’ers. De (halve) finales vinden plaats tijdens het beroepenevenement Skills Masters. De organisatie van Skills Talents nodigt u uit om de (halve) finales te bezoeken en deel te nemen aan de conferentie “Competitie in het onderwijs”.

Logo Skills TalentsDe conferentie “Competitie in het onderwijs” wordt op 24 en 25 maart gehouden parallel aan de finales van Skills Talents. De conferentie wordt op beide dagen georganiseerd en er zijn geen kosten aan verbonden.

Onder leiding van dagvoorzitter drs. Dick Middelhoek (Bureau Overleren) worden de voordelen van vakwedstrijden in het vmbo-onderwijs en de deelname aan Skills Talents besproken. Daarnaast wordt ingegaan op de manier waarop deelname aan Skills Talents een geïntegreerd onderdeel kan zijn van het onderwijs. Daarbij komen een aantal scholen aan het woord over hun aanpak en ervaringen met Skills Talents.

  • 11.00-11.15 uur: Inloop met koffie en thee
  • 11.15-12.00 uur: Praktijkvoorbeelden van deelname en organisatie aan vmbo vakwedstrijden
  • 12.00-13.00 uur: Lunch
  • 13.00-14.00 uur: Discussie over nut van vakwedstrijden op vmbo niveau o.l.v. Dick Middelhoek
  • 14.00 uur: Afsluiting

De bijeenkomst vindt plaats in Dock 4 in Ahoy Rotterdam. Deze ruimte bevindt zich op de derde verdieping. Voor en na de bijeenkomst heeft u de gelegenheid Skills Masters te bezoeken en mbo- en vmboleerlingen aan het werk te zien. Wilt u de leerlingen uit uw regio aan de slag zien, kijk dan op www.skillstalents.nl voor het complete dagprogramma.

Alle informatie en aanmeldformulier kunt u hier downlaoden. Deze brief is tevens uw toegangsbewijs.