nieuws

Nieuwsbrief 28 verschenen

11 januari 2012

Weten wat het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur in het jaar 2012 op het gebied van voorlichting van plan is? Of lezen hoe de PSO map leerlingen stimuleert om een bewuste keuze te maken voor techniek? Of hoe meisjes geïnteresseerd kunnen worden voor betatechniek? Lees dit en meer in NIEUWS van het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur.Nieuwsbrief 28 cover

Op 6 januari is de 28e nieuwsbrief van het Platform vmbo Bouwen, Wonen en Interieur verschenen. Uiteraard met de data en lokaties van de regiobijeenkomsten in januari en februari.

Naast bovenstaande punten besteedt de nieuwsbrief aandact aan de digitale trajectmap en de voorlichtingsgame. Met de trajectmap maken leerlingen inzichtelijk wat ze tijdens de stage in de praktijk hebben gedaan en hoe dat beoordeeld is. Met de game maken leerlingen van basisschool en onderbouw vmbo op een interactieve manier kennis met de sector Bouwen, Wonen en Interieur.

Relaties van het Platform vmbo BWI ontvangen de nieuwsbrief per post. Indien u de nieuwsbrief niet ontvangen heeft kunt u deze hier downloaden. Ook de vorige versies zijn hier te vinden. Heeft u vragen of suggesties, stuur dan een e-mail naar platform@vmbo-bwi.nl.