nieuws

Regiobijeenkomst KMI Apeldoorn

3 februari 2012

Op woensdag 1 februari jl. heeft Koelmeubelindustrie Apeldoorn samen met Kenniscentrum SH&M 35 docenten van de richting vmbo Bouwen, Wonen en Interieur ontvangen. De docenten hielden bij KMI-Apeldoorn hun regiobijeenkomst.

Het ontdekken van het hout vak is meer dan welkom voor docenten. Veel van hen komen namelijk uit de bouwwereld en vinden het noodzakelijk ook de mogelijkheden van de Interieurbouw te kennen.

KMI RB voorjaar 2012

Erik Klopman, productieleider van KMI, werkt hier graag aan mee. KMI is een SH&M erkend leerbedrijf en biedt mbo en vmbo leerlingen regelmatig een stageplaats. In de omgebouwde kantine werden presentaties gegeven over de trajectmap, voorlichtingsactiviteiten van SH&M, Arbo-vo en het aanbod van de communicatiewerkgroep in 2012. Om een indruk te krijgen van het bedrijf verzorgde KMI een rondleiding.

De docenten waren enthousiast over het werk en de mogelijkheden in deze branche. Het bewijst maar weer dat bijvoorbeeld een opleiding via vmbo Bouwen, Wonen en Interieur veel mogelijkheden biedt.