nieuws

Poll Extern advies

7 februari 2012

Het Platform kijkt naar de mogelijkheid om u nog beter te kunnen adviseren in de werving van leerlingen. Bijvoorbeeld in de vorm van een jaarplanner of door een extern adviseur aan te bieden. Laatstgenoemde kan bijvoorbeeld adviseren over de uitstraling van uw lokaal of ideëen om meisjes te werven.

BWI lokaal 9

In de poll willen we graag van u weten of u hier behoefte aan heeft. Is het handig als het Platform bijvoorbeeld een jaarplanner maakt, zodat u weet op welk moment u gadgets moet bestellen. Of een student interieur aanbiedt die met u bespreekt hoe jongeren uw ruimte ervaren.

Weet u niet waarom jongeren al op grote afstand afgeschrikt worden door de technische uitstraling van uw lokaal? Of zijn de kleuren echt niet meer van deze tijd, maar weet u niet wat dan wel. Of heeft u behoefte aan activiteiten op een open dag of door het jaar heen om meisjes te interesseren?

Reageer dan op de poll. Maar ook als u het niet ziet zitten. Dat is geheel anoniem, opgeven kan later. Dan gaat de communicatiewerkgroep al dan niet met de organisatie aan de slag.