nieuws

Toets Bouwbreed 'Afwerkingstechnieken' beschikbaar

19 februari 2010

Toetsenbank toets toevoegenAan de toetsenbank van het Platform vmbo Bouwtechniek zijn de BB en KB versie van de toets Bouwbreed Afwerkingstechnieken toegevoegd.

Aktueel overzicht
Een aktueel overzicht van alle beschikbare toetsen kunt u vinden onder de button 'toetsenbank' in de linkerkolom. Van de meeste toetsen  zijn een KB en een BB versie beschikbaar; voor sommige toetsen is er één versie die zowel voor BB als KB geschikt is.

Toevoegen van toetsen aan uw school
Om over toetsen te beschikken, moet u deze toevoegen aan uw school. Ga daarvoor naar www.vmbo-bouwtechniek.nl/toets-beheer. Log in met de gebruikersnaam en wachtwoord die u VAN HET PLATFORM ontvangen heeft. Ga naar 'schoolgegevens' en voeg bij 'Zichtbare toetscategoriën' de gewenste differentiaties toe.

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van de toetsenbank de docentenhandleiding. Alle lidscholen hebben die in het najaar van 2008 per post toegezonden gekregen, samen met de gebruikersnaam en het wachtwoord. Mocht u de handleiding kwijt zijn, dan kunt u een nieuw exemplaar bestellen onder de bestelbutton in de linkerkolom.